Най-продаваните еър фрайъри през 2022 година

В предишната статия разгледахме ползите от притежаването на еър фрайър и как да изберете подходящия за вас. А в днешната статия сме събрали най-продаваните фритюрници с горею въздух през 2022 година и какво ги прави толкова предпочитани от потребителите.

1. AEG AF6-1-6ST Gourmet 6, 5.4 литра капацитет, 8 програми

Независимо дали предпочитате пържена, печена или приготвена на скара храна, еър фрайърът AEG Gourmet 6 може да се справи с всяка задача. С голямата си кошница той позволява да сготвите бързо за цялото семейство, включително цяло пиле, а с осемте предварително зададени програми може да приготвите най-разнообразни ястия.

Уредът разполага с тъч контролен панел, възможност за избиране на времето и температурата на готвене и е един от малкото еър фрайъри на пазара, който има функция размразяване. Освен това разполага с няколко защитни функции, включително това, че не се нагорещява отвън при готвене, което го прави изключително подходящ за семейства с малки деца.

Можете да закупите от тук: AEG Gourmet 6

2. Philips Airfryer XXL HD9650/90, 7.3л капацитет, 5 програми

Това е един от еър фрайърите на пазара с най-голям капацитет на кошницата за готвене, което го прави предпочитан от по-големи семейства и домакинства. В него може да приготвите цяло пиле или 1.4кг пържени картофи. Освен това е единственият на пазара с технология за улавяне и отстраняване на мазнините от храната за възможно най-здравословни ястия.

Уредът е изключително лесен за използване, благодарение на 5 предварително зададени програми за готвене, които включвате с натискането на един бутон. Разполага и с функция за поддържане на топлината, за да сервирате храната топла в подходящия момент. Еър фрайърът идва и с книга с повече от 30 вкусни и лесни за използване рецепти. А благодарение на приложението Philips Airfryer имате непрекъснат достъп до съвети, рецепти и уроци.

Не на последно място – за максимално улеснение на ежедневието всички подвижни части на фритюрника могат да се мият в съдомиялна.

Можете да закупите от тук: Philips Airfryer XXL HD9650/90

3. Tefal ActiFry FZ7228 Extra, 1.7кг капацитет, 9 програми

С вместимост на 1.7кг хранителни продукти и 9 интелигентни настройки Tefal ActiFry дава изключителна гъвкавост при готвене. Той позволява приготвяне на основни ястия за до 5 души и гарнитура за до 8 души, което го прави идеален както за ежедневна употреба, така и за събирания с приятели. Освен това чрез мобилното приложение My ActiFry имате достъп до над 300 разнообразни рецепти, за да не ви липсват никога идеи за вкусни и здравословни ястия.

Еър фрайърът Tefal разполага и с ексклузивна технология Dual Motion, която разпределя равномерно горещия въздух и разбърква храната автоматично, така че всичко, от което се нуждаете за вкусна вечеря, е да сложите продуктите и да изберете една от програмите на уреда и той ще свърши останалото вместо вас.

Можете да закупите от тук: Tefal ActiFry FZ7228 Extra

4. Teesa Digital Air Fryer, 3.2л капацитет, 7 програми

С помощта на Teesa Digital Air Fryer можете да сготвите голямо разнообразие от ястия – има 7 предварително зададени програми, дори такива за чипс, сочни ребра и за приготвяне на паста, които ви гарантират перфектни резултати с минимум усилия. Ако предпочитате да експериментирате в кухнята, може да изберете настройките за време и температура по ваш избор. Освен това уредът е изключително компактен, лесен за почистване и не на последно място – много бюджетен избор за такъв тип продукт.

Можете да закупите от тук: Teesa Digital Air Fryer

5. Instant Pot Pro Crisp + Airfryer, 7.6л капацитет, 11 програми

Instant Pot Pro Crisp не е просто еър фрайър, защото разполага с допълнителен капак и може да се използва и като уред за бавно готвене. С еър фрайър капака можете да запичате, пържите, гриловате и дори дехидратирате. Освен това с голямата си кошница позволява да експериментирате с голям набор от рецепти и хранителни продукти.

Уредът разполага с 11 предварително зададени програми и персонализиране на температурата от 25°С до 232°С, което го прави незаменим помощник в кухнята.

Можете да закупите от тук: Instant Pot Pro Crisp + Air Fryer

6. DeLonghi MultiFry FH1163, 1.5kg капацитет, 4 програми

DeLonghi MultiFry е едновременно еър фрайър и мултикукър в едно, за да отговори на всичките ви нужди от уреди за готвене. Благодарение на него можете да готвите най-разнообразни ястия – от здравословни пържени картофи до ризото, различни сосове, вкусни меса, както и печене на пица и приготвяне на десерти.
Ексклузивната за DeLonghi технология – Rapid SHS Double, както и двата нагревателя (долен и горен), които могат да работят самостоятелно или заедно, ви позволяват по-бързо и равномерно готвене.

Фритюрникът MultiFry има и вградена лопатка за автоматично разбъркване на храната по време на готвене, но може да се използва и без нея за приготвяне на месо, пици, десерти и други. Освен това разполага с голям прозорец, който ви позволява да наблюдавате храната по време на готвене, докато уредът остава хладен отвън за допълнителна безопасност.

Можете да закупите от тук: DeLonghi MultiFry FH1163

7. Ninja AF160EU, 5.2л капацитет, 6 програми

Фритюрникa с горещ въздух Ninja ви позволява да се насладите на любимите си храни, като постигнете същия страхотен вкус с много по-малко употреба на мазнина. Той разполага с 6 предварително зададени програми – пържене, приготвяне на месо, печене, грил, претопляне и дехидратация, с които можете да готвите от замразено до перфектно приготвена храна за минути.

Технологията Max Crisp позволява контрол на температурата от 40°С дo 240°С за равномерно готвене и постигане на златисти пържени картофки, които са меки отвътре и супер хрупкави отвън.

Освен това всички подвижни части на уреда са лесни за почистване и могат да се мият в съдомиялна.

Можете да закупите от тук: Ninja AF160EU

Leave a Comment