Search and Hit Enter

Най-добрите варианти на кабел за iPhone за 2017

Както е добре известно на всички ползващите продукти на Apple, един от най-често срещани проблеми е свързан с издръжливостта на аксесоарите им. Всички Apple устройства са доказали във времето своето качество и приложимост, но има един техен продукт, който подлежи на смяна в случаи – зареждащия кабел за iPhone. В тази статия ще разгледаме няколко добри варианта, на които да се спрете, ако сте решили да заложите на афтърмаркет вариант при покупката на кабел за iPhone.

Като един от най-добрите и доказани варианти за 2017 година, ще ви представим Mos Spring Lightning кабел. Той изпъква не само със своята издръжливост и качество на изработка, но и с иновативния дизайн, който има. В края самия кабел има пружини, които служат за за буфер на напрежението при дърпане и извиване. Тези пружини са сложени точно на мястото, където се предполага, че кабелът за iPhone ще е най-уязвим. Окабеляването е покрито с материал, който Mos наричат Exoskeleton. Той е изграден от найлон и пластмаса.  Интересен факт за тази компания е че предоставя доживотна гаранция на кабелите си. За сметка на това цената на един кабел варира между 40 и 60 лева в зависимост от дължината.

 


Mos Spring Lightning кабел


Друг добър вариант в по-високия клас е Nomad Ultra Rugged Lightning кабел за iPhone. При него, производителят е заложил на здравината на облицовъчния материал. Гаранцията е 24 месеца. Окабеляването е покрито с така наречения Балистичен найлон, който би трябвало да предпази кабела от каквото и да е напрежение, дори пожар. За да се възползвате от всички тези предимства е нужно да се разделите с около 45 лева за най-късата версия на този кабел.


Nomad Ultra Rugged Lightning кабел 

 

Все още изключително популярен вариант е бюджетния кабел на Амазон. Този кабел за iPhone много често е по-евтиният вариант на който може да се спрете. Въпреки по-ниската си цена, неговите характеристики трудно могат да се различат от тези на фабричният кабел за iPhone на Apple. Изглежда по същия начин, при докосване не се различава от оригинала, но като цена е малко по-евтин от него. Не изпъква с нищо освен с конкурентна стойност, която обаче често може да се окаже двойна и тройна в зависимост от експлоатационния период.

Не на последно място, ще представим един кабел, който е на компания, която се старае да продава сравнително високо качество продукти на бюджетни цени. Става въпрос за Anker, компания, която последните 5 години натрупа повече от 20 милиона клиенти по целия свят и е лидер в сегмента. Продукта, към който ще насочим вниманието ви техният най-продаван кабел за iPhone, а именно Anker Nylon Braided USB кабел за iPhone. При него няма да намерите нищо спиращо дъха. Компанията, залага на стандартна доказана формула при изработката – пвц найлонов меш с пластмаса, кевларено покритие на окабеляването и подсилени ъгли. Anker твърдят, че този кабел би издържал над 7000 огъвания и дават 18 месеца фабрична гаранция. Всичко това придобива значение, когато видите цената на продукта –  а тя е около 25 лв. Почти два пъти по-малко от фабрични вариант и висок клас кабели за iPhone.

Всеки един от изброените варианти би ви свършил перфектна работа при зареждането на вашето устройство. При избор на кабел за iPhone, се придържайте към компании с доказани продукти, предоставящи гаранция и обслужването, което заслужавате.

Bitnami