LEGO 75257 Star Wars Millennium Falcon

LEGO 75257 Star Wars Millenium Falcon е изключително многокомпонентен LEGO конструктор, който със сигурност ще зарадва феновете на поредицата Star Wars. Конструкторът включва забележителният брой от 1351 части, което го прави едновременно предизвикателство за изпълнение и удовлетворяващ за завършване, както за почитатели на LEGO с опит, така и за ентусиасти, фенове на Star Wars.

Завършеният модел е с размери 17см височина, 45см дължина и 27см ширина, което го прави впечатляващ експонат за всяка LEGO или Star Wars колекция. Комплектът включва набор от изкусни детайли, включително горни и долни въртящи се оръдейни кули.

Една от забележителните характеристики на комплекта е изключително детайлният и реалистичен външен вид на Millennium Falcon. Корабът е изработен в комбинация от тъмно и светлосиви тухли, с различни нюанси и тонове, използвани за създаване на усещане за дълбочина и реализъм. Вниманието към детайлите е впечатляващо, с различни панели и елементи, добавени към повърхността на кораба, които му придадат наистина автентичен вид.

Друга страхотна характеристика на комплекта е гамата от функции за игра, които предлага. Корабът разполага с горни и долни въртящи се оръдейни кули, 2 огнестрелни оръжия с пружини, спускаща се рампа и отваряща се пилотска кабина с място за 2 мини фигурки. Огнестрелните оръжия с пружини са забавно допълнение, което позволява на децата (и възрастните) да пресъздадат епичните космически битки от филма „Междузвездни войни“ с едно движение на пръста. Свалящият се капак на пилотската кабина е полезна екстра, която позволява лесен достъп и улеснява поставянето на минифигурки вътре.

Мини фигурките, включени в комплекта, са „черешката на тортата“ в този комплект. Той включва 7 фигури – Фин, Чубака, Ландо Карисиан, Булио, C-3PO, R2-D2 и D-O. Всички фигурки са много детайлни и имат уникален печат и аксесоари. Чубака идва с арбалет, Фин има бластер, а Ландо Калрисиан идва с бластерен пистолет. Минифигурката Булио е приятно допълнение, добавяйки характер към комбинацията и давайки на феновете на Star Wars нещо ново за събиране.

LEGO 75257 Star Wars Millennium Falcon се препоръчва за деца над 9 години. Частите на комплект, които са 1351, може да се окажат твърде сложни за сглобяване за по-малките деца. Въпреки това комплектът все още може да се ползва от по-малки деца с помощта на възрастен или по-голям брат или сестра.

Като цяло LEGO 75257 Star Wars Millennium Falcon е силно препоръчителен комплект както за феновете на LEGO, така и за тези на Star Wars. Той е предизвикателство за построяване, което се награждава с удовлетворение след завършването му, благодарение на многокомпонентния, детайлен и супер реалистичен модел. Гамата от функции за игра и минифигурките го правят чудесен комплект както за показване, така и за игра и със сигурност ще го превърнат в хит сред феновете на LEGO и Star Wars. Освен това е експонат с колекционерска стойност, който със сигурност си заслужава да притежавате.

 

LEGO 75257 Star Wars Millenium Falcon можете да закупите от ULTRA.bg

Leave a Comment