Search and Hit Enter

Какво трябва да знаем за бързозареждащите зарядни?

Ако сте закупили телефон или таблет в последната една година е напълно възможно да сте попадали на предложения свързани със спестяване на време от зареждането на вашето устройство. На пазара има много варианти за бързозареждащи зарядни и ако в един по-ранен момент имаше известна доза скепцитизъм отностно тяхната функционалност, то сега повечето производители ги добавят фабрично към устройствата си.

Бързозареждащите зарядни ще заредят устройството ви за по-малко време напълно безопасно и с никакъв риск за батерията или хардуера на устройството. Това е породено от факта, че без значение какво зарядно използвате, батерията на вашето устройство има вграден, фабричен регулатор на влизащата енергия, който не позволява претоварване и определя лимита на заряд постъпващ в нея. Като втора мярка за безопасност се явява и технологията на зареждане, която зарядното притежава. В случая взимаме в предвид PowerIQ технологията на Anker, която има способността да предвиди сама зареждащия протокол на устройството Ви и да регулира вливащата се енергия спрямо лимита на вашата батерия. Тази технология е сертифицирана от Apple и е съвместима с повечето Android устройства.

В крайна сметка, използвайки бързозареждащо зарядно, вие всъщност отваряте „вратата“ към батерията на вашето устройство малко по-широко. Не променяте начина на зареждане, не съкращавате живота на батерията си, пътят на енергията към батерията не се различава по никакъв начин от този на обикновено, бавно зарядно. За пример, ако нормалното зарядно, което ползвате поддържа 5 волта и 1 ампер, а устройството Ви може да поеме 9 волта и 2 ампера скорост, то бързозареждащото зарядно ще Ви помогне да достигнете по-голям потенциал и същевременно да спестите време от зареждане. По-малко време на зарядно, повече време за нещо забавно!

Всички тези факти са приложими единствено, ако продукта, който купувате е с отлично качество и е сертифициран и тестван. В Ultra.bg, ще намерите продукти Anker – лидер на американския пазара в продажби на аксесоари, зарядни и кабели за Apple и Android устройства. Anker е една от малкото компании, чиито продукти притежават MFI сертификат издаван директно от Apple. С този сертификат се удостоверява 100% съвместимост на зарядните и кабелите Anker с iPhone, iPad и всички други Apple продукти. Доказателство за него ще намирате на всяка кутийка и във всеки наръчник на потребителя, надлежно приложен към всички зарядни и кабели.

Доверявайки се на Anker, Вие ставате част от повето от 20 милиона доволни клиенти в САЩ и целия свят. И не забравяйте – по-малко време на зарядно, повече време за нещо забавно!

Bitnami