Search and Hit Enter

Как да намерим здрав кабел за iPhone?

Всеизвестен факт е, че има един аксесоар на Apple, който най-често бива заменян или има нужда от замяна. Това е кабелът за зареждане. Колкото и да не Ви се иска, в един момент неговата замяна най-вероятно ще е необходимост. Тогава идва трудния момент с правилния избор на добър заместник. Пазарът е наводнен с копия на оригинала. Някои от тях са толкова добри, че е съвсем трудно да се различат от оригинални кабел за iPhone.

Оригинален кабел за iPhone или реплика

Ако сте решили да заложите на същия кабел за iPhone, който сте получили фабрично, избора Ви трябва да падне върху оригиналния кабел. Горещо Ви съветваме да не се доверявате на каквито и да е варианти за реплики. Най-важното при избора на кабел за вашия айфон е продукта на който се спрете да е сертифициран. За целта може лесно да проверите в сайта на производителя, където трябва да е упоменато ясно, че неговите продукти притежават MFI (Made for iPhone/iPad/iPod) сертификат. Това Ви гарантира безпроблемна работа на аксесоарите и липса на вреда за вашето Apple устройство. Репликите на оригиналния кабел за iPhone лесно могат да различат по техния външен вид и доста по-некачествената им изработка:

На двете картинки, левите кабели са реплика, а десните оргигинални

Да различите репликата на оригинален кабел за iPhone не е трудно. Дяволът е в детайлите. Изработката на оригиналните аксесоари е перфектна. Докато тази на репликите винаги има детайли, които са видимо зле съчетани и конструирани. Ако не можете да установите репликата по външния вид, наблюдавайте как зарежда устройството Ви. Много често, първия признак който се появява е силно загряване на гърба на iPhone-а Ви. Това се получава поради невъзможността на кабела да пренася равномерно количество ток към батерията. Лесен начин за проверка е да размърдате леко кабела на всички страни. Често кабелите за iPhone реплика спират да зареждат телефона Ви дори при най-малката промяна на позицията им.

Най-лесния начин да сте сигурни, че купувате оригинален кабел за iPhone е да го направите от сигурен продавач. Някой, който е сертифициран дистрибутор на марката или може да Ви осигури документ за продажба и гаранция.

Кабел за iPhone от сертифициран производител

В случай, че вече няколкократно сте разочаровани от устойчивостта на оригиналния кабел за iPhone, може да се огледате за заместител от сертифициран производител. Често тези продукти предлагат страхотно качество на достъпна цена. На пазара за аксесоари са се наложили редица производители. В този пост ще Ви запознаем с няколко, чиито продукти сме пробвали и сме сигурни, че са ще отговорят и на най-високите изисквания. С грижата за вашите устройства, всеки един от кабелите, които ще изложим тук, ще са MFi сертифицирани и ще имат поне 12 месеца гаранция:

  1. На първо място е кабелът с който имаме най-голям опит и който предлагаме в нашия онлайн магазин Anker PowerLine кабел за iPhone. Това е продукт с непоколебима репутация. Производителят Anker е компания на едва 8 години, а клиентите и надхвърлят повече от 20 милиона. Продуктите на Анкер, в това число и този кабел, се продават и във всеки Apple магазин. Това само по себе си говори за доверието, което производителят има в тази марка.
  2. Друг страхотен вариант за заместил на оригиналния кабел за iPhone е Le Cord Lighting cable. Това е един най-здравите и устойчиви кабели произвеждани някога. Страхотен аксесоар. Единствения недостатък на този продук е доста високата му цена в сравнение с други с подобни качества.
  3. Последния вариант, който ще ви дадем е по-скоро бюджетен. Belkin е марка чиито продукти са отдавна на пазара. В сравнени с другите 2 кабела, които тествахме, този на Белкин се представи задоволително. Това, което той предлага е достъпен варинт, който носи със себе си приемливо качество и MFi сертификация.

На който и кабел да спрете, винаги търсете начини да защитите вашата покупка. Гаранция и доказателство за покупка са двете средства, които най-добре биха ви свършили работа. Купувайте единствено сертифицирани от Apple кабели за вашия Айфон. По този начин, ако устройството Ви е в гаранция, тя няма да бъде нарушена. Също така, ще запазите неговата батерия и хардуер в изправно състояние по-дълго време.

Ако имате нужда от надежден кабел за вашия iPhone/iPad/iPod, разгледайте гамата от продукти на нашата страница. При нужда от консултиция, не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти.

Bitnami