Anker Nebula Capsule II

Anker Nebula Capsule II е един от най-компактните проектори на пазара, който успява да съчетае HD картина,  качествен звук, издържлива батерия с безкрайните възможности на Android TV. Проекторът предлага един от най-пълните пакети на пазара, като интуитивен и съвременен интерфейс на менюто, множество опции за свързване, дистанционно и редица приложения, които значително подобряват изживяването на потребителя.

Основни характеристики:

  • DLP технология, която дава възможност за 720p образ при 200 лумена и до 100 инча екран
  • Изключителен звук благодарение на имерсивна технология
  • Android TV 9.0 съвместим продукт
  • Супер продукт както да домашна дигитализация и забавление така и за бизнес цели и приключения сред природата
  • WiFi
  • 8W говорител
  • Бързо зареждане, чрез USB-C Power Delivery
  • Размер: 8 x 8 x 15 cm
  • Тегло: 739 гр.
  • 5 часа живот на батерията
  • 8 GB вградена памет

Какво представлява Anker Nebula Capsule II?

Anker Nebula Capsule II е проектиран специално за хора с динамично ежедневие. С размерите си на кен за безалкохолно, той лесно може да бъде носен навсякъде. Картината може да варира от 40 до 100‘‘ и е достатъчно ярка, за да можете да използвате проектора както за презентации в офиса, така и за кино вечер на открито. Батерията може да осигури независимост от електрическата мрежа до 3,5 часа, което е напълно достатъчно за любимите филми или спортни събития, когато сте сред природата. За разлика от повечето конкуретни модели в този клас, Anker Nebula Capsule II няма нужда да бъде включван към допълнителни източници на звук, за да осигури пълноценно кино преживяване.

Компактен ли е Anker Nebula Capsule II?

Освен неговия предшественик, Anker Nebula Capsule, не съществува друг проектор, конструиран точно като Nebula Capsule II. С размери приблизително 15 сантиметра височина и диаметър от 8 сантиметра, той е лесен за транспортиране в дамска чанта или раница. Тежи малко над 700 грама и е конструиран достатъчно издръжлив, за да го хвърлите небрежно в багажа си.

Какво е качеството на картината на Anker Nebula Capsule II?

Nebula Capsule II може да прожектира до 100” картина на стена или екран. Що се отнася до яркостта и цвета, устройството има 200 ANSI лумена, което прави всички цветове по-живи. Nebula Capsule II има както функция за автоматично фокусиране, така и автоматична вертикална трапецовидна корекция, което улеснява фокусирането и подравняването на изображение. Разделителната способност е ограничена до 720p, което е стандартно за този ценови клас. Проекторът също така поддържа HDMI 1.4 до 1080p input.

Какво е качеството на звука на Anker Nebula Capsule II?

Nebula Capsule II разполага с вграден, 270-градусов говорител с мощност 8 вата. Качеството на звука е изключително високо, сравнено с другите проектори на пазара. Когато не използвате устройството за показване на видеоклипове, то може да служи като доста добър Bluetooth високоговорител.

Колко време издържа батерията Anker Nebula Capsule II?

Въпреки малкия си размер Anker Nebula Capsule II притежава батерия с капацитет от 9700mAh, която осигурява 3.5 часа непрекъснато ползване. Поддържа бързо зареждане, чрез USB-C Power Delivery, като зареждането може да става и чрез powerbank, когато сте в движение. Пълното зареждане на батерията отнема около 2.5 часа.

С кои приложения можете ли да използвате Anker Nebula Capsule II?

Nebula Manager/Store е вграден магазин за приложения, създаден за проекторите от серията Nebula с операционна система Android, какъвто е и Anker Nebula Capsule II. Тук можете да намерите популярни приложения за стрийминг като Netflix, Disney+ и HBO Max и директно да ги инсталирате на вашия проектор.

Как се свързва проекторът Anker Nebula Capsule II?

Android TV на Anker Nebula Capsule II ви позволява да възпроизвеждате филми без да използвате своя телефон или лаптоп, а вграденият Chromecast ви позволява да ползвате стрийминг услуги.

За разлика от голяма част от конкурентните модели, Nebula Capsule II има опция за  безжично свързване, което се осъществява чрез Wi-Fi или Bluetooth. Ако все пак искате да свържете Nebula Capsule II към своя компютър или лаптоп, проекторът разполага с HDMI, USB и  USB-C портове, разположени в долната част на корпуса. Можете също да използвате USB порта, за да възпроизвеждате файлове директно от вашето от флаш устройство.

Лесен ли е за настройка проекторът Anker Nebula Capsule II?

Настройването на Capsule II за първи път отнема само няколко минути. Keystone и аутофокусът са автоматични по подразбиране и проекторът усеща, когато е бил преместен, и се калибрира съответно. Можете също да задържите натиснат бутона HDMI на дистанционното управление или централния бутон на проектора, за да префокусирате, без да е необходимо да правите ръчни промени в настройките. Проекторът има възможност да бъде монтиран на стойка, което допълнително улеснява неговото нивелиране.

 

Как се управлява Anker Nebula Capsule II?

Съществуват няколко начина да управлявате Anker Nebula Capsule II:

  • чрез дистанционното, което е включено в комплекта. Дистанционното поддържа гласови команди чрез Google Assistant
  • чрез приложение „Nebula Connect“, което ви позволява да използвате екрана на телефона си като мишка или контролер или да въвеждате текст с помощта на клавиатурата на телефона. Тази втора част е полезна, когато въвеждате информация за акаунта или търсите нещо за гледане, тъй като е много по-бързо от използването на екранната клавиатура на проектора
  • чрез бутоните за навигация в горната част на цилиндъра и бутоните за управление на звука.

Какво включва комплектът на Anker Nebula Capsule II?

  • Проектор Anker Nebula Capsule II
  • Дистанционно за проектора
  • 2х ААА батерии за дистанционното(?)
  • Зарядно
  • Кабел  30W USB-C
  • Инструкции за употреба

Защо си заслужава да купите Anker Nebula Capsule II?

Anker Nebula Capsule II е един от най-леките и компактни модели на пазара. Той успява по впечатляващ начин да постигне основната си цел: предоставя лесен, преносим начин за гледане на филми и предавания на голям екран далеч отвъд границите на нашата всекидневна или офис. Моделът изобилства от съвременни функции и технологии, които позволяват изключителната гъвкавост и удобство при използването на този проектор.

Откъде можете да закупите Anker Nebula Capsule II?

Anker Nebula Capsule II можете да закупите от ULTRA.bg – официален вносител на Anker за България.

Leave a Comment